Download Instagram Reels, Story, Video & Foto

Plakken
Instagram Profiel Foto Downloader
Instagram Stories Downloader
Instagram Hoogtepunten Downloader
Instagram Reels Downloader
Instagram Foto Downloader
Instagram Video Downloader
Instagram IGTV Downloader

Download Instagram-profielfoto, foto's, video's, verhalen, reels en IGTV-video's

Met Instagram-contentdownloader kun je Instagram-profielfoto's, foto's, video's, verhalen, reels en IGTV-video's in volledige resolutie downloaden of bekijken op je telefoon en computer. Instagram staat je niet toe om foto's en video's te downloaden. Om deze reden kunt u Instagram-inhoud alleen downloaden met de online gratis downloadtools.

Het downloaden van Instagram-inhoud is heel eenvoudig met Instabig. Je kunt zoeken door de gebruikersnaam in het slimme zoekvak hierboven te typen of de link van een Instagram-bericht (foto, video, reels, IGTV) plakken en Instagram-berichten in volledige resolutie heel gemakkelijk en snel downloaden naar je telefoon en computer.

Volledige resolutie Instagram-profielfoto downloaden

Om Instagram-profielfoto's in volledige resolutie te bekijken en te downloaden, kun je zoeken door de gebruikersnaam van de gebruiker wiens profielfoto je wilt downloaden in het slimme zoekvak hierboven te typen, of plak de Instagram-profiellink en download Instagram-profielfoto's in volledige resolutie.

Instagram foto- en video-downloader

Om Instagram-foto's en -video's in volledige resolutie te bekijken en te downloaden, kun je zoeken door de gebruikersnaam van de gebruiker wiens posts je wilt downloaden in het slimme zoekvak hierboven te typen, of je kunt Instagram-foto's en -video's in volledige resolutie downloaden door de link van een post te plakken.

Download Instagramverhalen

Om Instagram-verhalen in volledige resolutie te bekijken en te downloaden, kun je zoeken door de gebruikersnaam van de gebruiker wiens verhalen je wilt downloaden in het slimme zoekvak hierboven te typen en Instagram-verhalen in volledige resolutie te downloaden.

Download Instagram Reels

Om Instagram-reels-video's in volledige resolutie te bekijken en te downloaden, kun je zoeken door de gebruikersnaam in te typen van de gebruiker wiens reels-video's je wilt downloaden in het slimme zoekvak hierboven, of je kunt Instagram-reels-video's in volledige resolutie downloaden door de link van een video met reels te plakken.

Instagram IGTV downloaden

Om Instagram IGTV-video's in volledige resolutie te bekijken en te downloaden, kunt u zoeken door de gebruikersnaam van de gebruiker wiens IGTV-video's u wilt downloaden in het slimme zoekvak hierboven te typen, of u kunt Instagram IGTV-video's in volledige resolutie downloaden door de link van een IGTV-video te plakken.

Volledig Formaat

U kunt de volledige resolutie van de profielfoto's zien.

Downloadbaar

U kunt profielfoto's downloaden naar uw telefoon en computer.

Geschiedenis

De profielen die u bekijkt, worden opgeslagen in uw browsercookies, zodat u deze opnieuw kunt bekijken.

Download Instabig App