Last ned Instagram-historier og høydepunkter

Historier er en av de mest brukte funksjonene på Instagram. Historier er bilder og videoer som automatisk slettes etter 24 timer. Brukere bruker historier veldig aktivt, da de ikke er permanente og slettes etter en viss periode. Så hvordan kan du laste ned Instagram-historier? Er det mulig å laste ned Instagram-historier?

Hvis du vil se en historie selv etter at den er slettet, må du laste ned den Instagram-historien. For hvis du ikke laster ned en Instagram-historie, når du først er slettet, vil du ikke lenger få tilgang til den. Ikke bekymre deg hvis du ikke vet hvordan du laster ned Instagram-historier. Denne artikkelen er for deg!

Hva er Instagram-historier og høydepunkter?

Det er mulig å dele ikke-permanente innlegg på Instagram med historier. Historier er bilder og videoer som automatisk slettes 24 timer etter innlegg. Du kan se hvem som ser på historiene du deler og blokkere brukere du ikke vil ha. Du kan ikke like og kommentere historier, men du kan legge igjen en setning og svare på en Instagram-historie.

Så hvorfor bruker brukere historier så aktivt? Fordi historier er midlertidige innlegg, deler brukere vanligvis sine øyeblikkelige hendelser som historier. De kan for eksempel dele maten de spiser, konserten de går på eller en musikk de lytter til. Dette gjør Instagram mer effektivt og nyttig.

Hvis du ikke vil at en historie du har delt, skal slettes etter 24 timer, kan du markere dem. Historiene du presenterte er funnet side om side og kategorisert rett under profilbildet ditt. Alle brukere som besøker profilen din, kan se dem.

Last ned Instagram-historier og høydepunkter

Hvordan laster du ned Instagram-historier?

Når Instagram-historiene er slettet, har du ikke tilgang til dem. Det kan være lurt å laste ned historier til telefonen din, men Instagram tillater ikke nedlasting av historier i sin egen applikasjon. Så hvordan kan du laste ned Instagram-historier til telefonen din uten en app?

InstaBig lar deg laste ned historier i full oppløsning til telefonen. Last ned Instagram-historier skriv inn ønsket brukernavn i søkefeltet ovenfor, og klikk deretter på historieknappen. Hvis brukeren ikke har en skjult konto, kan du se historiene deres usynlig og laste ned Instagram-historien ved å klikke på nedlastingsknappen. Dette er helt gratis og fungerer uten applikasjon. Med et enkelt og intuitivt InstaBig-grensesnitt har det aldri vært enklere å laste ned Instagram-historier og se dem usynlig. Kos deg med nedlasting av Instagram-historien med InstaBig!

Last ned Instagram-historier og høydepunkter
Last Ned Instabig App